Sunday, March 4, 2012

Testimoni Bergambar dan Rahsia Kulit Cantik Menawan

Alhamdulillah selesai menguruskan order Set "Vitamin Cantik Menawan" dan   menjawab semua email customer yang sangat teruja untuk mencuba Supplement Cantik yang Mama Ina jual nie..nak tahu tak apa soalan yang ditanya dan minta Mama Ina "SEGERA REPLY"..
SOALAN email di INBOX Mama Ina
Ramai customer yang tanyakan saya
1)Wina berapa hari nampak kesan ?
2)Wina dalam masa 7 hari dah nampak cantik ker?
3)Wina Mahal sangat la
4)Wina Set nie boleh tahan berapa lama?
5)Wina kalau bila dah cantik saya stop ada side effect tak ?
6)Wina kalau saya beli camner cara nak makan
7)Wina saya mengandung boleh ambil ker set cantik menawan nie..

#Memang inilah soalan yang memenuhi INBOX email Mama Ina
JAWAPAN Mama Ina:
(Entry kali ini menjawab Soalan 1-4 dulu yer)
Kalau nak cantik.. perlulah berkorban sedikit.. masa / wang ringgit.. cari produk yang berbentuk Supplement walaupun harga mahal sedikit.. dah mengambil masa untuk melihat kesannya.. tapi berbaloi. dan tak membahayakan. Lagipun product yg  saya ingin kongsikan ini affordable.. mmg harga nampak mahal.. tapi kalau dikira kuantiti.. boleh pakai sampai 4-6 bulan..dan amat menyedihkan kerana ramai dari kalangan wanita suka  dengan produk yg “berbahaya” dan ini berdasarkan pengalaman kawan2 terdekat yang menjadi mangsa produk seperti ini.. mmg nampak cantik pada mulanya.. lama2 makan kulit.. lapisan kulit pertama kita yg sepatutnya menjadi pelindung lapisan kulit kedua dan ketiga sudah tiada.. sbb tu ramai org yg pakai produk yg cepat utk menghilangkan jeragat/pemutihan/ peeling (berkesan dlm masa 7 Hari)Jadi sebelum melumurkan sebarang krim, tanya pada diri, sanggupkah anda menjadikan muka sebagai tempat ujian yang tidak pasti lagi kesannya?
Contoh Bahan Merbahaya yang ada dlm Set Cantik Anda?
Hidrokuinon sebenarnya bahan peluntur kuat yang digunakan dalam industri fotografi, getah dan agen aktif melunturkan warna rambut.

NASIHAT Mama Ina
Jadi, sebelum mengunakan sebarang produk kecantikan, sebaik-baiknya ambil tahu kandungan bahan yang terkandung dalam produk yang ingin digunakan dan pastikan ianya selamat tanpa kesan sampingan
TETAPI VITAMIN tak mcm gitu..semua jenis kulit BOLEH(oily,combination ,normal )jadi klu macam tu kenapa tak makan "VITAMIN CANTIK MENAWAN SHAKLEE"..Sejujurnya tiada jalan pintas untuk dapatkan kulit yang cantik dlm masa 24 jam tetapi cuba berikan masa 3 minggu untuk pertama selepas pengambilan vitamin untuk melihat hasilnya..
 
TESTIMONI BERGAMBAR
 Okeylah jom kita lihat Testimoni Pengguna yang berpuas hati dengan Pengambilan Supplement Cantik
Shklee..Tahniah Cik Yan (Anda Pengguna Bijak,Bijak menjaga Kecantikan)
dan Cik Yan nie seorang pengguna yang konsisten serta sabar dengan pengambilan suplemen SHAKLEE sejak Oktober 2011.


Apa Kata Cik Yan
Sebelum ni Cik Yan memang ada masalah jerawat. Walaupun bukan jerawat batu, tapi kesan parut jerawat memang kurang menyenangkan kerana mengambil masa yang lama untuk hilang. Biasanya belum pun hilang parut lama, jerawat baru pula timbul. Kulit pun agak kusam dan tak bermaya.

Dah bermacam jenis produk luaran yang Cik Yan cuba. Ada yang ok dan ada juga yang semakin memburukkan keadaan. Kalau ada yang berkesan pun, tidak berpanjangan.. masalah yang sama akan timbul lagi. Alhamdulillah, terbuka hati Cik Yan nak cuba pulihkan masalah kulitnya dari dalaman dengan mengambil suplemen SHAKLEE.

Bulan pertama, perubahan wajahnya tidak begitu ketara. Tapi bila masuk bulan kedua, kawan-kawan dan ahli keluarga mula menegur wajah Cik Yan semakin berseri - kebanyakan parut dah pudar, dan ada yang hilang! * kenyataan ini adalah pengakuan pengguna, kesan produk adalah berbeza ke atas individu..

credit http://bigsmilezone.blogspot.com

PRODUK CADANGAN Mama Ina
 (mahu lebih cantik dari  Cik Yan tak?)



Semua Info Vitamin yang saya cadangkan boleh baca disini yer"Info Vitamin Cantik Menawan Shaklee"
Sekarang semuanya bergantung pada diri anda. Anda yang berhak untuk meningkatkan Tahap Kesihatan Anda. KINI Pilihan ditangan anda..Konsultasi bersama saya adalah PERCUMA..

Selain  produk ini ada lagi produk-produk menarik yang patut anda cuba seperti set Penyusuan, Set Kehamilan, Pakej untuk kaum adam, kaum hawa, kanak-kanak, warga tua dan yang lebih menarik saya menawarkan konsultasi percuma serta penghantaran yang tidak membebankan anda.

Jika anda perlukan panduan pemakanan dan konsultasi, boleh hubungi saya ok :)
JOM BERUBAH! SIHAT BERSAMA SHAKLEE

Salam Sayang

Info Pembelian

Sebagai customer, anda layak untuk mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii.Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat
iii Penghantaran Shaklee Penang ,Kedah , Perlis ,Perak , dan Seluruh Malaysia,Indonesia,China dan Taiwan juga servis COD Kawasan Kepala Batas,Sungai Petani,Bertam ,Butterworh,Bukit Mertajam ,Seberang Jaya

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 830029]
♥ Contact No : 012-3466 986
♥ Emel : wina.mh@gmail.com