SET KURUS SIHAT BAJET

Mesti ramai di antara sahabat Kak Salfa yang tercari-cari supplement yang bertepatan dengan bajet, sekaligus dapat membantu untuk menurunkan berat badan. Kurus saje tak cukup sebenarnya, kita mesti rasa nak sihat jugak kan. Sebab itu pengambilan supplement mesti tepat. Jangan beli supplement yang semberono uols.

Gambar kat bawah tu contoh jer okay… Hampir semua daripada kita idamkan bentuk badan yang ideal. Tak ker betul…betul kannn….

Continue Reading

PENAWAR SAKIT GASTRIK

Rupanya ada penawar sakit gastrik. Siapa pesakit gastrik tau la betapa sengsaranya rasa. Ada sesetengah pesakit gastrik menghadapi senak perut yang amat sakit sampai nak angkat pun sakit, baring sakit, serba tak kena dibuatnya.

Pedih ulu hati yang memang sinonim dengan pesakit gastrik. Ada juga yang sampai muntah-muntah, sakit kepala tak yah cakap memang menyakitkan.

Continue Reading

Vitamin C Shaklee

Sustained Release Vita-C Plus Shaklee

Vitamin C Shaklee adalah vitamin larut air penting yang mempunyai pelbagai fungsi dalam badan, dengan fungsi utamanya menjadi antioksidan yang baik. Ia juga memainkan peranan penting dalam meningkatkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan dalam kata lain untuk keperluan seluruh tubuh.

Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semulajadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang perut sensitif. Wow! Best kannn…..

Dengan tubuh kita yang sering kehilangan Vitamin C semasa melakukan aktiviti harian, ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang dapat membantu dalam menyalurkan Vitamin C secara berterusan.

Continue Reading