CAROTOMAX UNTUK KESIHATAN ANDA

Banyak sebenarnya kebaikan yang ada pada Caromax Shaklee. Carotomax sangat sinonim dengan Vitamin A. Sebab itu ia digelar Vitamin Mata kerana ia sangat terkenal untuk masalah rabun. Ini kerana Carotomax mengandungi campuran fitokimia semulajadi yang penting untuk kesihatan mata, kulit dan membran mukosa.

Continue Reading

VIVIX BANTU RAWAT SAKIT BUAH PINGGANG

Assalamulaikum warga pembaca blog Kak Salfa. Salam isnin…selamat bekerja. Semoga segalanya dipermudahkan dan dilimpahi rezeki yang luarbiasa. Hari ni Kak Salfa share info bagaimana Vivix boleh merawat sakit buah pinggang.

Bila kita cerita pasal buah pinggang mesti teringat akan kos dialisis yang sangat membebankan. Entri kali ni pasal Vivix yang In Syaa Allah dapat membantu boleh merawat. Kalau tak coba tak tahu kann…lagipun Vivix ialah produk yang sangat semulajadi. Dari jus bahan semulajadi yang terbaik. Kak Salfa ada share info pasal Vivix dan bahan-bahannya sebelum ni.

 

Macam mana Vivix boleh membantu sakit buah pinggang? Rajin-rajinla membaca sampai habis ya…..

 

Continue Reading

IKHTIAR RAWAT BELL’S PALSY DENGAN VITAMIN SHAKLEE

Pesakit Bell’s Palsy akan mengalami perubahan ketara pada wajahnya yang kelihatan melorot ke bawah. Gejala Bell’s Palsy boleh terjadi secara tiba-tiba dan menyerang sesiapa sahaja tanpa mengira peringkat umur. Masih belum dapat dipastikan mengapa ianya terjadI. Doktor percaya ia mungkin kerana saraf yang mengendalikan otot pada wajah tertekan atau terganggu dan mengambil masa untuk kembali pulih seperti sediakala..

Apa itu Bell’s Palsy?

Continue Reading

HOT SLIMMING SET SHAKLEE

Assalamualaikum buat pembaca blog kesayangan Kak Salfa. Salam ceria…salam bahagia…

Entri kali ni sekali lagi akak share tentang Hot Slimming Set Shaklee. Kali ni gabungan pun mantap sangat. Kenapa nak slim…? jangan dok tak nak ngaku tak nak cantik pulak…of course semua nak cantik. Tapi cantik tu cantik jugak, suplemen yang diambil mesti halal dan selamat penggunaannya. Selain ada KKM, GMP pun mesti ada jugak naaaa…..

Senaman jangan diabaikan. Walaupun makan vitamin untuk slim, senaman penting untuk stamina. Selain cantik kita juga nampak bertenaga. Tak gitewww….

 

Continue Reading

HILANGKAN KURAP DENGAN SET SHAKLEE

Kurap adalah sejenis penyakit kulit yang disebabkan jangkitan sejenis kulat. Suhu panas dan lembap atau kulit yang sentiasa lembap akibat fabrik yang tidak menyerap peluh menggalakkan kurap tumbuh atau berjangkit. Tambah pula dengan sistem imunisasi tubuh yang lemah, kurap akan lebih mudah merebak dan kembali menyerang. Namun anda tak perlu risau sekiranya bermasalah dengan kurap kerana Vitamin Shaklee boleh membantu untuk hilangkan kurap dengan mudah dan mencegahnya dari kembali.

Continue Reading