MUDAHNYA LANGSING DENGAN SET SHAKLEE

Selamat pagi warga arjuna juwita sekalian.

Topik kak Salfa ari ni pasal lemak degil. Kak salfa yakin mesti ramai yang merungut pasal lemak dan tak memiliki bentuk badan yang di inginkan. Banyak cara yang dah diusaha tapi tidak berkesan dan sampai menelan kos yang tinggi tapi takpe, sebab akak ada solusi lebih jimat, selamat dan yang paling penting HALAL.

Continue Reading

SET TERLAJAK BAJET CANTIK

Sharing is caring

Syeikhuna Murabbi Dr Khaleel Elyas  pernah sebut , punca masalah rumah tangga adalah hubbu dunia (cinta kepada dunia). Ubatnya adalah redha. Redha kunci kebahagiaan rumah tangga. Sekiranya kita tidak perolehi keinginan kita, kita redha dan anggap itu bukan rezeki kita yang Allah tetapkan bagi kita. Redha di sini bukan bermaksud terima semata-mata, tetapi beserta dengan salamatul qalbi iaitu tenangnya hati.

Assalamualaikum. Morning sunshine…Dah beberapa hari tak jengok blog, ni baru ada masa dan ilham. Dengan line yang tak helok lagi. Ada yang rindu Kak Salfa takkk….

Hari ini Kak Salfa nak cerita kelebihan set terlajak bajet Shaklee. Ada 2 item, tapi hasilnya wow tau. Asalkan konsisten dan percaya. Nak cantik perlu ada usaha. Redha tu redha jugak tapi perlu ada usaha. Lepas tu barulah kita doa dan tawakal.

Continue Reading

SET BAJET CANTIK

Assalamualaikum sahabat Kak Salfa. Baru berkesempatan godek-godek blog nihh. Almaklum la kann still mood raya haji. Meriah sungguh raya haji Kak Salfa tahun ni. Banyak jemputan makan he hee. Alhamdulillah rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari…kannn…

Dalam makan-makan kita mesti jaga jugak. Jaga apa tau dakkk…? Jaga kesihatan laa girls. Bila sihat terserlah seri naik ke muka tau. Bab-bab muka ni akak tau semua nak cantik kan girls….

Cantik is very subjektif. Tak semestinya secantik ratu. Bagi akak la kan, mempunyai kulit muka yang sihat pun boleh dikatakan cantik. Nak kulit sihat takkk..? Okay stay tuned.

Produk Shaklee ada SET BAJET CANTIK. Satu set tu ada 3 supplement, yang mana setiap supplement ada keistimewaannya tersendiri. Tersangatlah rugi kalau tak grab satu set untuk diri sendiri. Bukan saje untuk kecantikan luaran malah untuk kecantikan dan kesihatan dalaman.

Seharian bekerja mesti kita letih. Nak ambil makanan yang mempunyai nutrisi lengkap amatlah payah kerana kengkangan masa. Cari rezeki, cari rezeki jugak…tapi reward untuk diri sendiri tu harus ada.

Jom kita lihat gambar di bawah.

Satu set tu ada 3. ESP, Vita-C Plus dan Vita-E COMPLEX.

Continue Reading

SET KURUS SIHAT BAJET

Mesti ramai di antara sahabat Kak Salfa yang tercari-cari supplement yang bertepatan dengan bajet, sekaligus dapat membantu untuk menurunkan berat badan. Kurus saje tak cukup sebenarnya, kita mesti rasa nak sihat jugak kan. Sebab itu pengambilan supplement mesti tepat. Jangan beli supplement yang semberono uols.

Gambar kat bawah tu contoh jer okay… Hampir semua daripada kita idamkan bentuk badan yang ideal. Tak ker betul…betul kannn….

Continue Reading

Vitamin C Shaklee

Sustained Release Vita-C Plus Shaklee

Vitamin C Shaklee adalah vitamin larut air penting yang mempunyai pelbagai fungsi dalam badan, dengan fungsi utamanya menjadi antioksidan yang baik. Ia juga memainkan peranan penting dalam meningkatkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan dalam kata lain untuk keperluan seluruh tubuh.

Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semulajadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang perut sensitif. Wow! Best kannn…..

Dengan tubuh kita yang sering kehilangan Vitamin C semasa melakukan aktiviti harian, ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang dapat membantu dalam menyalurkan Vitamin C secara berterusan.

Continue Reading