HOT SLIMMING SET SHAKLEE

Assalamualaikum buat pembaca blog kesayangan Kak Salfa. Salam ceria…salam bahagia…

Entri kali ni sekali lagi akak share tentang Hot Slimming Set Shaklee. Kali ni gabungan pun mantap sangat. Kenapa nak slim…? jangan dok tak nak ngaku tak nak cantik pulak…of course semua nak cantik. Tapi cantik tu cantik jugak, suplemen yang diambil mesti halal dan selamat penggunaannya. Selain ada KKM, GMP pun mesti ada jugak naaaa…..

Senaman jangan diabaikan. Walaupun makan vitamin untuk slim, senaman penting untuk stamina. Selain cantik kita juga nampak bertenaga. Tak gitewww….

 

Continue Reading

Vitamin C Shaklee

Sustained Release Vita-C Plus Shaklee

Vitamin C Shaklee adalah vitamin larut air penting yang mempunyai pelbagai fungsi dalam badan, dengan fungsi utamanya menjadi antioksidan yang baik. Ia juga memainkan peranan penting dalam meningkatkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan dalam kata lain untuk keperluan seluruh tubuh.

Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semulajadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang perut sensitif. Wow! Best kannn…..

Dengan tubuh kita yang sering kehilangan Vitamin C semasa melakukan aktiviti harian, ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang dapat membantu dalam menyalurkan Vitamin C secara berterusan.

Continue Reading