SET TERLAJAK BAJET CANTIK

Sharing is caring

Syeikhuna Murabbi Dr Khaleel Elyas  pernah sebut , punca masalah rumah tangga adalah hubbu dunia (cinta kepada dunia). Ubatnya adalah redha. Redha kunci kebahagiaan rumah tangga. Sekiranya kita tidak perolehi keinginan kita, kita redha dan anggap itu bukan rezeki kita yang Allah tetapkan bagi kita. Redha di sini bukan bermaksud terima semata-mata, tetapi beserta dengan salamatul qalbi iaitu tenangnya hati.

Assalamualaikum. Morning sunshine…Dah beberapa hari tak jengok blog, ni baru ada masa dan ilham. Dengan line yang tak helok lagi. Ada yang rindu Kak Salfa takkk….

Hari ini Kak Salfa nak cerita kelebihan set terlajak bajet Shaklee. Ada 2 item, tapi hasilnya wow tau. Asalkan konsisten dan percaya. Nak cantik perlu ada usaha. Redha tu redha jugak tapi perlu ada usaha. Lepas tu barulah kita doa dan tawakal.

Continue Reading

Vitamin C Shaklee

Sustained Release Vita-C Plus Shaklee

Vitamin C Shaklee adalah vitamin larut air penting yang mempunyai pelbagai fungsi dalam badan, dengan fungsi utamanya menjadi antioksidan yang baik. Ia juga memainkan peranan penting dalam meningkatkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan dalam kata lain untuk keperluan seluruh tubuh.

Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semulajadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang perut sensitif. Wow! Best kannn…..

Dengan tubuh kita yang sering kehilangan Vitamin C semasa melakukan aktiviti harian, ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang dapat membantu dalam menyalurkan Vitamin C secara berterusan.

Continue Reading