CARA ATASI PERUT BUNCIT

Assalamulaikum sahabat Kak Salfa. Kali ni akak nak share cara mengatasi perut buncit…

 

 

Akak rasa ramai yang mencari supplement yang dapat mengatasi masalah perut buncit. Memilih produk Shaklee adalah tepat sekali dengan bajet, dan sekaligus dapat membantu untuk menurunkan berat badan.

Set kurus bajet Shaklee terdiri daripada 2 set asas. 2 set asas ini dilengkapi dengan supplement yang membantu untuk membakar lemak dan detox.

 

Berapa harga set bajet ini?

Hanya dalam lingkungan RM100 lebih sahaja! Amat berbaloi, dan In Syaa Allah memberikan hasil terbaik jika konsisten. Dan juga banyakkan minum air putih, tu umtuk melancarkan perjalanan suplemen dalam badan supaya berkesan.

Supplement Shaklee membantu untuk diet dengan cara yang sihat. Pengambilan nutrisi tambahan boleh membantu badan untuk berfungsi dengan lebih baik dan inilah yang membantu untuk menurunkan berat badan. Diet secara sihat dan seimbang.

Yang penting, tidak menyusahkan diri.

Antara produk yang terdapat dalam Set Kurus Bajet Shaklee ini ialah :

Lecithin – Apakah fungsinya :

  •      Lecithin memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol
  •       Ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
  •       Membantu mengawal paras triglycerides
  •    Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan- pembuluhan darah.
  •       Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.

 

Herb-Lax – Apakah fungsinya :

  • Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
  • Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
  • Membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut
  • Melawaskan pembuangan air besar.

HerbLax akan menampakkan kesan dalam masa 8-12 jam selepas pengambilan. Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos kepada 5-8 biji dan boleh kembali ke dos asal setelah proses pembuangan kembali normal.

 

 

Banyak kesan sampingan yang best dengan mengambil Set Kurus Bajet ini. Antaranya :

  • Perut lebih kempis
  • Mudah buang air besar
  • Mencuci usus seterusnya memudahkan proses penyerapan vitamin
  • Badan terasa lebih ringan dan bertenagaBerat turun dan boleh dapat bentuk badan yang lebih menarik dan cantik

 

Cara Makan

Lecithin –

  • 6 biji sehari
  • 3 biji sebelum makan tengahari
  • 3 biji sebelum makan malam

Herb-Lax –

  • 2 kali seminggu
  • 4 biji sebelum tidur

Testimoni

 

 

Tunggu apa lagi uols… Baik order cepat sebelum lemak degil makin menebal di dalam badan. Yang paling best Set Kurus Bajet ini harganya dibawah RM150. KURUS, RAMPING dan SIHAT dalam satu masa.

 

Nak lagi jimat?? DAFTAR KEAHLIAN  terus dapat harga ahli. Bestkan? bukan rugi pun jadi ahli. Seumur hidup keahlian tak perlu renew renew. Silap silap kalau cukup points Shaklee bayar bonus lagik.. Best sangat. Jadi pengguna bijak. Jadi Ahli dan nikmati pelbagai keistimewaan.

 

Nak order?? Atau nak tahu lebih lanjut info boleh hubungi Kak Salfa di nombor di bawah. Laju laju tau…

WHATSAPP | SMS | CALL : 0138388287

 

Atau nak terus belian secara online klik jer gambar beli sekarang di bawah…

 

Salfarina Rosali

Shaklee ID : 1300188

Fanpage : Diari Vitamin Cantik

Instagram : @vitamin_sihatcantik

Email : salfarinarosali77@gmail.com

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge