SET BAJET CANTIK

Assalamualaikum sahabat Kak Salfa. Baru berkesempatan godek-godek blog nihh. Almaklum la kann still mood raya haji. Meriah sungguh raya haji Kak Salfa tahun ni. Banyak jemputan makan he hee. Alhamdulillah rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari…kannn…

Dalam makan-makan kita mesti jaga jugak. Jaga apa tau dakkk…? Jaga kesihatan laa girls. Bila sihat terserlah seri naik ke muka tau. Bab-bab muka ni akak tau semua nak cantik kan girls….

Cantik is very subjektif. Tak semestinya secantik ratu. Bagi akak la kan, mempunyai kulit muka yang sihat pun boleh dikatakan cantik. Nak kulit sihat takkk..? Okay stay tuned.

Produk Shaklee ada SET BAJET CANTIK. Satu set tu ada 3 supplement, yang mana setiap supplement ada keistimewaannya tersendiri. Tersangatlah rugi kalau tak grab satu set untuk diri sendiri. Bukan saje untuk kecantikan luaran malah untuk kecantikan dan kesihatan dalaman.

Seharian bekerja mesti kita letih. Nak ambil makanan yang mempunyai nutrisi lengkap amatlah payah kerana kengkangan masa. Cari rezeki, cari rezeki jugak…tapi reward untuk diri sendiri tu harus ada.

Jom kita lihat gambar di bawah.

Satu set tu ada 3. ESP, Vita-C Plus dan Vita-E COMPLEX.

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C Plus (ada 180 tablets. Kegunaan 4-6 bulan. Bergantung juga kepada cara pengambilannya). Vitamin ni banyak kelebihannya.

  • meningkatkan daya tahan.
  • meminimumkan risiko deman dan selsema.
  • menghalus dan mencerahkan kulit badan dan muka.
  • menghindar radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan kulit.
  • melindungi kulit daripada sinaran UV dan sunburn.
  • memperbaiki tona kulit.
  • kurangkan keguguran rambut serta lebatkan rambut dalam masa yang sama mengurangkan kelemumur dan cegah uban.
  • selain anti oksidan, boleh pudarkan parut dan jeragat.
  • kurangkan toksin dalam badan.
  • cegah risiko diabetis.
  • bukaan salur darah yang sempurna.
  • menghasilkan kolagen.
  • kecutkan jerawat dan cerahkan kulit.

 

VITAMIN E COMPLEX(ada 120 capsule. Kegunaan sehingga 4 bulan)

  • berkesan dalam memudar serta menghilangkan jeragat dan parut di badan mahupun muka.
  • juga bertindak sebagai anti-oksida yang tinggi membantu meremajakan kulit dengan menghalang kesan-kesan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit.
  • mengurangkan minyak berlebihan pada wajah dan mengecilkan pori-pori terbuka.

 

ESP- VANILLA FLAVOR(berat 850g. Kegunaan 2-3 bulan. Juga bergantung kepada cara pengambilan)

  • mengganti dan meningkatkan protein yang depleted daripada tubuh.
  • penyumbang tenaga kepada sel-sel badan.
  • badan akan menjadi lebih bertenaga,sihat dan segar.
  • meningkatkan metabolisme serta sistem imunisasi badan.
  • mencerah dan menggebukan kulit.
  • memudarkan parut dan menganjalkan kulit.
  • memperbaiki sel kulit.

Memang sangat-sangat bajet. Set yang JIMAT, SIHAT DAN CANTIK. Apa tunggu lagi girls jom grab satu set. Nak order secara online boleh klik BELI SEKARANG JUGA kat bawah.

Ataupun untuk info lebih lanjut boleh WHATSAPP ke :-

Kak Salfa @ Salfarina Rosali : 0138388287

Shaklee ID : 1300188

FB Page : Diari Vitamin Cantik

Instagram : @vitamin_sihatcantik

HAPPY SHOPPING!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge