SET KURUS SIHAT BAJET

Mesti ramai di antara sahabat Kak Salfa yang tercari-cari supplement yang bertepatan dengan bajet, sekaligus dapat membantu untuk menurunkan berat badan. Kurus saje tak cukup sebenarnya, kita mesti rasa nak sihat jugak kan. Sebab itu pengambilan supplement mesti tepat. Jangan beli supplement yang semberono uols.

Gambar kat bawah tu contoh jer okay… Hampir semua daripada kita idamkan bentuk badan yang ideal. Tak ker betul…betul kannn….

Kak Salfa cadangkan ambil Set Kurus Bajet daripada Shaklee, yeszaaa semestinya Shaklee. Set ini terdiri daripada 3 set asas. 3 set asas ini dilengkapi dengan supplement yang membantu untuk membakar lemak dan detox.

Set yang amat berbaloi dan In Shaa ALLAH, memberikan hasil terbaik kepada sahabat Kak Salfa di luar sana.

Supplement Shaklee membantu untuk diet dengan cara yang sihat. Pengambilan nutrisi tambahan boleh membantu badan untuk berfungsi dengan lebih baik dan inilah yang membantu untuk menurunkan berat badan. Diet secara sihat dan seimbang.

Yang penting, tidak menyusahkan diri.

Antara produk yang terdapat dalam Set Kurus Bajet Shaklee ini ialah :

Lecithin – Apakah fungsinya :

Lecithin memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol

  •       Ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
  •       Membantu mengawal paras triglycerides
  •       Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
  •       Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.

Cara makan : 2 kapsul setiap kali, 3 kali sehari sebelum makan (180 kapsul)

Alfalfa Complex – Apakah fungsinya?

  • Berupaya membuang toksin dalam badan dan boleh dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit.
  • Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan.
  • Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan.
  • BONUS untuk wanita kerana Alfalfa juga mendapat jolokan ‘herba moden’ di mana berfungsi menyelesaikan masalah keputihan dan mengetatkan vagina.

WOW! Best ker best ladies…

Alfalfa Complex ada saiz S dan L. Yang mana saiz S ada 330 tablets dan saiz L ada 700 tabltes. Yang akak masukkan dalam list BELI SEKARANG JUGA bersaiz S.

Cara makan : 10 tablet sekali sehari selepas makan 

 

1 lagi supplement iaitu:

HerbLax – Apakah fungsinya :

  • Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
  • Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
  • Membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut
  • Melawaskan pembuangan air besar.

 HerbLax akan menampakkan kesan dalam masa 8-12 jam selepas pengambilan. Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos kepada 5-8 biji dan boleh kembali ke dos asal setelah proses pembuangan kembali normal. Bagi yang mengamalkan Alfalfa Complex dan Lecithin mungkin boleh mencuba HerbLax untuk pembersihan usus secara total.

Banyak kesan sampingan yang best dengan mengambil Set Kurus Bajet ini. Antaranya :

Perut lebih kempis

Mudah buang air besar

Mencuci usus seterusnya memudahkan proses penyerapan vitamin

Badan terasa lebih ringan dan bertenaga. Berat turun dan boleh dapat bentuk badan yang lebih menarik dan cantik.

Cara makan : 4 tablet sekali sehari selepas makan : Rujuk doktor anda dahulu

Jom kita lihat TESTIMONI

 

Tunggu apa lagi uols. Baik order cepat sebelum lemak degil makin bercambah cambah dalam badan. Yang paling best Set Kurus Bajet yang tahan lama ini harganya dibawah RM200 tapi dapat bertahan sehingga 2 bulan Bayangkan betapa untungnya anda. KURUS, RAMPING dan JIMAT POKET.

Nak lagi jimat?? DAFTAR KEAHLIAN  terus dapat harga ahli. Bestkan? bukan rugi pun jadi ahli. Seumur hidup keahlian tak perlu renew renew. Silap silap kalau cukup points Shaklee bayar bonus lagik.. Best sangat. Jadi pengguna bijak. Jadi Ahli dan nikmati pelbagai keistimewaan.

Nak order?? Klik BELI SEKARANG JUGA kat bawah.

Atau untuk info boleh Whatsapp | Call Kak Salfa ke 0138388287

Salfarina Rosali

Shaklee ID : 1300188

FB Page : Diari Vitamin Cantik

Instagram : @vitamin_sihatcantik

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge