Set Shaklee Untuk Kesuburan Suami Isteri

Assalamualaikum pembaca blog Kak Salfa yang dikasihi sekalian. Semoga dalam keadaan sihat dan bahagia. Malam ni perisian entri Kak Salfa mengenai Set Kesuburan Shaklee. Set ni bajet tau. Kalau ikutkan banyak suplemen yang tersenarai. Tapi kali ni akak nak share info set bajet ni dulu la yer….

Bagi pasangan yang masih belum ada cahaya mata dan teringin sangat nak ada cahaya mata sendiri sememangnya sangat mengimpikan kedatangan “bidadari kecil” datang dalam hidup mereka. Bidadari kecil yang sungguh comel, dapat bayangkan tak…? Nih akak letak gambar baby comel. Mana tau baby lahir nanti secomel ni…In Syaa Allah.

Kak Salfa tahu mungkin pelbagai usaha telah dicuba untuk dapatkan cahaya mata. Namun tidak berhasil. Tapi jangan putus asa ya adik sekalian, itu bukannya alasan untuk berhenti dari berusaha.

 

 

 

Antara tanda-tanda pasangan lambat mendapat cahaya mata ialah kitaran haid isteri yang tidak teratur. Bila haid tidak teratur kemungkinan ada masalah kesuburan pada ovari. Selain itu juga, sperma suami yang lemah juga menyebabkan pensenyawaan gagal berlaku.

Oleh itu jalan penyelesaiannya ialah suami isteri harus bekerjasama berikhtiar. Kerjasama tau…jangan dok biaq pasangan kita sorang2 jer yang beria-ia. Berikut ialah Set┬áKesuburan Shaklee Untuk Suami Isteri. Yang penting usaha perlu ada…selebihnya kita berserah pada Yang Maha Kuasa.

 

 

Set Kesuburan Isteri

1. GLA Complex

  • Membantu kitaran haid yang tidak teratur dan masalah senggugut yang kerap dialami sewaktu pre-menstrual.
  • Membantu meningkatkan sistem kesuburan isteri sekaligus meningkatkan potensi pensenyawaan berlaku.
  • Membantu sperma untuk terus hidup lebih lama dalam tiub Fallopio serta meningkatkan peluang pensenyawaan.

 

2. ESP

  • Memastikan sel ovum dalam keadaan sihat bagi memudahkan pensenyawaan.
  • Merupakan makanan asas untuk memastikan sel-sel dalam badan sihat dan sempurna.

 

Set Kesuburan Suami

1. Zinc

  • Zinc nama lamanya dulu Zinc Complex yang mana sekarang sudah ditukar ke nama Zinc Plus. Kandungan zinc dalam prostat adalah 10 kali ganda dari organ lain. Justeru itu zinc ialah mineral yang penting untuk kesuburan lelaki.
  • Sangat penting untuk keupayaan seksual lelaki dan menguatkan sperma.

 

2. Vitamin E

  • Meningkatkan keinginan seksual dan lebih tenaga.
  • Membantu membentuk sel sperma yang sihat dan sempurna.
  • Vitamin E juga bagus diambil oleh si isteri untuk meningkatkan keinginan seksual dan kesuburan. Vitamin ni juga digelar Vitamin Cinta.

 

 

Testimoni

 

Untuk belian secara ONLINE terus dari HQ SHAKLEE sila klik gambar di bawah ;

Untuk info lanjut dan free konsultasi boleh jer jangan segan silu hubungi Kak Salfa di nombor yang tertera di bawah ;

WHATSAPP | SMS |CALL : 0138388287

Shaklee ID : 1300188

Fanpage : Diari Vitamin Cantik

Instagram : @vitamin_sihatcantik

Email : salfarinarosali77@gmail.com

Jika ada yang ingin membeli produk Shaklee secara COD area Kuching, Sarawak dan kawasan yang berdekatan boleh jer hubungi Kak Salfa okay. Di luar kawasan pun boleh, perkhidmatan pos kan ada ^_^.

Selamat mencuba dan berusaha. Semoga berjaya. Aamiin Ya Allah Ya Mujib.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge