SET TERLAJAK BAJET CANTIK

Sharing is caring

Syeikhuna Murabbi Dr Khaleel Elyas  pernah sebut , punca masalah rumah tangga adalah hubbu dunia (cinta kepada dunia). Ubatnya adalah redha. Redha kunci kebahagiaan rumah tangga. Sekiranya kita tidak perolehi keinginan kita, kita redha dan anggap itu bukan rezeki kita yang Allah tetapkan bagi kita. Redha di sini bukan bermaksud terima semata-mata, tetapi beserta dengan salamatul qalbi iaitu tenangnya hati.

Assalamualaikum. Morning sunshine…Dah beberapa hari tak jengok blog, ni baru ada masa dan ilham. Dengan line yang tak helok lagi. Ada yang rindu Kak Salfa takkk….

Hari ini Kak Salfa nak cerita kelebihan set terlajak bajet Shaklee. Ada 2 item, tapi hasilnya wow tau. Asalkan konsisten dan percaya. Nak cantik perlu ada usaha. Redha tu redha jugak tapi perlu ada usaha. Lepas tu barulah kita doa dan tawakal.

Set ni jimat tau. ESP tu tahan makan 2-3 bergantung dengan cara penggunaannya. Manakala Vitamin C Plus Sustained Release tahan selama 6 bulan. Tak ker wow jimat tuuu.

2 item ni masing-masing banyak keistimewaannya. Apatah lagi bila set ni digabungkan penggunaannya.

Vitamin C Plus Sustained Release

Selain boleh mengecutkan jerawat lebih cepat, boleh memudar parut jerawat. Ia juga boleh mengurangkan dan memudarkan jeragat. Mencerahkan kulit secara sekata di seluruh badan. Untuk penyerapan vitamin yang lebih baik Vitamin C membantu membina sel darah merah yang sihat.

Lihat gambar di bawah. Ada dinyatakan kelebihan Vita-C Plus.

 

Testimoni Vitamin C plus

Cara makan Vita-C Plus: 1 biji sehari untuk dewasa.

ESP

ESP Shaklee ini adalah suplemen protein. Dan protein dalam ESP Shaklee ini sangat berkualiti tinggi.

Nama panjang dia Mixed Soy Protien Isolate Powder with Vanilla Flavour . Tapi biasa dipanggil ESP.

Kelebihan ESP Untuk Kulit

Mengekalkan kulit muda dan sihat.

Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, bekas jerawat dan strechmark.

Mencerahkan kulit satu badan. Kulit lebih berseri tak kusam.

Menganjalkan dan menegangkan kulit termasuk payudara dan punggung.

Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering.

Memudarkan jeragat.

Memulihkan kedutan pada kulit.

Melambatkan proses penuaan kulit.

Mempercepatkan proses penyembuhan luka.

Kuku juga lebih cantik dan sihat. Tak mudah patah atau berkupik kulit di sekitar.

ESP juga untuk kesihatan rambut. Melambatkan proses rambut yang beruban.

Memperbaiki dan mengawal rambut gugur. Protien dalam ESP akan membantu menguatkan rambut

Testimoni ESP

Cara makan ESP : Boleh ambil 3 sudu ESP setiap hari pada bila-bila masa. Boleh dicampur dalam minuman kegemaran anda. Tapi ingat, jangan gunakan air panas okay.

Boleh dapatkan set terlajak bajet cantik ini dengan belian secara online dengan mengklik BELI SEKARANG di bawah.

Atau nak dapatkan info lebih lajut boleh juga hubungi di talian.

Kak Salfa @ Salfarina Rosali

Whatsapp | SMS | Call : 0138388287

Page : Diari Vitamin Cantik

Instagram : @vitamin_sihatcantik

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge