TUBUH YANG SIHAT MENJANA MINDA BIJAK & KREATIF

ASSALAMUALAIKUM SAHABAT KAK SALFA

Mempunyai anak adalah satu anugerah yang terindah buat semua keluarga. Semua ibu bapa nakkan yang terbaik untuk anak-anak mereka.

Salah satunya dari segi pemakanan. Kak Salfa percaya dari pengambilan makanan yang sihat boleh menjana tubuh yang sihat, minda yang cergas, bijak dan kreatif. Anak-anak sihat ibu bapa bahagia. Setuju takkk ???…

Tapi masalahnya pada anak-anak sekarang terutama yang masih kanak-kanak ialah mereka sangat memilih makanan ataupun disebut picky eater. Sangat cerewet…

Lebih suka makan junk food dari makan makanan yang berkhasiat. Nak dipaksa makan susah jugak…nanti anak-anak trauma la pulok.

Apa yang Kak Salfa sarankan di sini ialah kita ada set nutrisi khas untuk anak-anak ini iaitu SET NUTRISI KANAK-KANAK SIHAT DAN PINTAR DARI SHAKLEE.

Yang mana ia dilengkapi 4 supplement yang tidak diragui penggunaannya. Dan semestinya ada KKM yer…. Sihat dan halal., oh yaa tambah satu lagi…sedap he hee…

 

Jom kita lihat apa yang ada dalam SET ANAK SIHAT DAN PINTAR ni?

  1. MEAL SHAKES Minuman segera yang tinggi nutrisi berperisa French Vanila. The only FAST FOOD yang kaya dengan vitamin, protein, serat, dan kalsium untuk pertunbuhan badan yang sihat. Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang lengkap untuk kanak-kanak, sumber terbaik serat dan protein.

 

  1. CHEWABLE VITA-LEA FOR CHILDREN – Kaya dengan VITAMIN dan MINERAL  yang penting, baik untuk kesihatan dan tumbesaran.

 

  1. OMEGA GUARDMinyak ikan terbaik yang mengandungi  7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu DHA, EPA, ALA dan lain-lain yang baik untuk kesihatan jantung, otak dan fungsi sendi. Juga membantu dalam perkembangan minda, penglihatan, dan fokus dalam pembelajaran.

 

  1. CHEWABLE VITA C – Berperisa oren yang sedap, tanpa gula tambahan dapat membantu meningkatkan sistem imun badan dalam melawan jangkitan disamping bagus untuk kesihatan kulit. Antioksidan yang menyokong kesihatan jantung, sistem imun, sel, otot dan pembuluh darah. Sesuai untuk kanak-kanak yang sukar menelan tablet.

 

 

Kita usaha dengan berikan anak-anak SET ANAK SIHAT DAN PINTAR ni setiap hari. InsyaAllah, anak-anak akan cukup nutrisi daripada sumber semulajadi melalui supplement ni.

 

Kesihatan dan keceriaan anak-anak lah yang paling membahagiakan kita sebagai ibu bapa kan? Inilah usaha kami sendiri dalam menjaga kesihatan anak-anak kami, semestinya dengan izin Allah jua.

 

Semoga Allah beri kesihatan yang baik dan pelihara kami sekeluarga daripada bahaya dan penyakit.

 

JOM MULAKAN DENGAN MEMBERI NUTRISI YANG BAIK

DENGAN SET ANAK SIHAT DAN PINTAR HARI INI!

Untuk pesanan ataupun order dari online sila Klik BELI SEKARANG JUGA kat bawah

Untuk info lebih lanjut boleh

WHATSAPP ke 0138388287

Salfarina Rosali

Shaklee ID : 1300188

FB Page : Diari Vitamin Cantik

Instagram : @vitamin_sihatcantik

Emeil : salfarinarosali77@gmail.com

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge